Spisebordslamper

Spisebordslamper

Det er sjældent at folk har brug for flere spisebordslamper på en gang. Men dog vil jeg dog gerne være den undtagelse, der skal til for at bekræfte reglen om kun at have en spisebordslampe. For over mit spisebord hænger der nemlig ikke blot en enkelt lampe, men hele to lamper. Og det er helt sikkert ikke en lampe for meget. Jeg kan rigtig godt lide at have to spisebordslamper, og da mine spisebordslamper er så anderledes, end alle de andre lamper, der er på markedet, så kunne jeg bare ikke dy mig for at købe to styks af dem.

Hvis du skal bruge billige spisebordslamper, så kan det faktisk sagtens købes over nettet. Her kan du spare en masse penge, og du vil kunne stå med din nye lampe i hænderne allerede dagen efter. Og på mange af de hjemmesider der sælger lamper, kan du også være så heldig at få fragten gratis, så du ikke skal betale mere. Og det er altid dejligt at spare en masse penge, når man skal ud og have spisebordslamper. Du kan selvfølgelig også købe dine lamper brugt, og dem kan du surfe efter ved at gå på DBA eller andre brugte ting sider på nettet.

Et sidste fif jeg vil give dig, så du kan finde nogle billige spisebordslamper, det er at gå i en Bilka eksempelvis. Der har de faktisk et utrolig godt udvalg af lamper, som alle sammen er til at betale. Du kan i hvert fald finde nogen, som går ind under dit budget. Derudover kan du også gå alternative steder hen for at finde nye lamper til at pryde din spisestue. Jeg har eksempelvis selv købt mine spisebordslamper i Tigeren, hvilket ikke er det typiske sted for at købe lamper. Og jeg er da også stadig lidt skeptisk overfor, hvor lang tid de kommer til at holde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Spisebordslamper, 5.5 out of 10 based on 2 ratings