Pendel lamper

Pendel lamper

Man kan efterhånden få rigtig mange smukke og fede pendel lamper. Og det er lige meget, om du skal bruge dem som spisebordslamper, sofabordslamper eller hvor henne i huset du har tænkt dig at placere dem. Man kan få pendel lamper, der passer ind til ethvert rum i dit hus. Det tør jeg næsten godt garantere dig. Og der er virkelig noget specielt over en pendel lampe, som ikke er rigtig er til at beskrive. Eller jo, jeg vil da gerne prøve. Noget af det, der gør den fed, er at den skiller sig så meget ud fra mængden, at de simpelthen bare pga. det er fede at have.

Jeg elsker ting, der skiller sig ud. Og det gør jeg også, når det kommer til lamper. Hvis man tager et kig rundt i mit hjem, så vil du blandt andet finde to lamper hængende over mit spisebord, som begge to er porcelænskander, du ved, ligesom den man kender fra Skønheden og Udyret. Jep, sådan to har jeg hængende over mit spisebord, og jeg fortryder ikke en eneste dag, at jeg har sådan to hængende. Det er anderledes og meget sjovere, end hvis man bare havde en normal lampe hængende der.

På samme måde synes jeg også nogle pendel lamper skiller sig ud fra mængden. Selvfølgelig ikke hvis du bare køber de normale og kedelige udgaver, men der er muligheder for at få nogle sjove og interessante pendel lamper, som virkelig kunne være sjove at købe sig og få sat op i sit hjem. Hvis du selv har nogle sjove eller anderledes lamper hængende derhjemme, så må du da meget gerne dele din historie med mig og resten af læserne. Det kan du gøre ved at smide en kommentar under dette indlæg, og så skal jeg nok sørge for at vende tilbage til dig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Pendel lamper, 10.0 out of 10 based on 1 rating