Lavalampe

Lavalampe

Jeg kan huske tilbage, fra dengang jeg var lille, at jeg havde en lavalampe stående på mit værelse. Jeg kan huske, at jeg synes, det var utrolig fed, og jeg blev utrolig ked af det den dag, hvor den gik i stykker og bare ikke ville fungere mere. Det var en yderst trist dag, men i den tid jeg havde den var jeg utrolig glad for den, og det regner jeg også med, at nutidens børn, der har en lavalampe på deres værelse, også er. Dog er det virkelig længe siden, jeg rent faktisk har set en ægte lavalampe.

Der var faktisk utrolig mange andre børn, der havde en lavalampe, dengang jeg var barn. De var utroligt populære, men ligefrem kønne og effektive kan man ikke sige de var. Det er der selvfølgelig delte meninger, men ligefrem særlig pæne mener jeg ikke de er. Men de er utrolig hyggelige, og så minder de mig selvfølgelig bare så kanon meget om min barndom. Jeg kan huske, at jeg ofte lå med lyset slukket, og kun med min lavalampe tændt, som jeg bare lå og kiggede på. Det var fantastisk, og det kunne jeg da også sagtens gøre igen den dag i dag, selvom alderen efterhånden er en anden.

Hvis du gerne selv vil have fat i en lavalampe, så kan du måske finde hjælp via linket øverst i denne artikel. Der er der et link, som guider dig ind til en side, hvor du kan købe billige lavalamper. Og vi snakker ikke de her nye lavalamper, som bare ikke er lige så fantastiske, som dem vi havde. Vi snakker om de her gamle og originale udgaver, som du og jeg kan huske fra dengang, vi var små. Og jeg kan helt klart kun anbefale at få skaffet dig en. Hvis ikke til dig selv, så i hvert fald til dine børn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Lavalampe, 10.0 out of 10 based on 1 rating