Kulørte lamper

Kulørte lamper

Der er nok ikke mange danskere, der ikke kan nikke genkendende til ordet kulørte lamper. Det bliver brugt i så mange daglige vendinger og film, så man skulle tro, at det halve kunne være nok. Men der er rent faktisk rigtig mange mennesker, der benytter sig af kulørte lamper. Nok ikke lige i dagligdagen derhjemme, men når der skal holdes en eller anden form for fest, eksempelvis en sommerfest, så kan du næsten være ganske sikker på, at du kan finde kulørte lamper et eller andet sted. Især hvis festen er blevet valgt til at blive afholdt i et telt.

Hvis du ikke ved, hvad kulørte lamper er, så kan jeg kort fortælle dig lidt om dem. Kulørte lamper er disse små lamper, som man ofte ser siddende tværs igennem et telt, hvis man skal holde en eller anden form for fest. De er farvet i alle mulige forskellige farver, og de bliver gerne tændt samtidig med, at alkoholen kommer på bordet og dansen begynder at tage fart over feltet. Nogle gange kan det bare være pærerne i sin enkelthed, og andre gange kan der være små finurlige lampeskærme ude over dem, hvilket også er ganske festligt i og for sig.

Hvis du leder efter kulørte lamper, så kan det være du kan finde hjælp via linket øverst på siden. Det er efterhånden længe siden, jeg har set kulørte lamper i brug for alvor. Dog er det selvfølgelig også længe siden, at jeg har haft mine egne i brug. Det må der nok gøres noget ved i den nærmeste fremtid. Om det så skal være til en fest, som jeg selv afholder, eller om det skal være til en andens fest, hvor jeg låner dem ud, det må jeg se at finde ud af. Men i brug, det skal de altså snart komme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Kulørte lamper, 10.0 out of 10 based on 1 rating