FLOS Lamper

FLOS lamper

Savner du inspiration til nye lamper til hjemmet, kan Flos lamper måske være et fornuftigt valg for dig. Hvis man skal klassificere Flos lamper med et enkelt ord, hvilket virkelig kan være svært, så tror jeg, at jeg vil gå med ordet stilren. Det er nok det eneste ord, der er muligt at vælge, når man skal præsentere Flos i et enkelt ord. Så hvis du har et stilrent hjem, hvilket rigtig mange mennesker efterhånden har fået sig, så vil jeg helt klart anbefale at kigge lidt på Flos lamper, som helt sikkert pryder mange hjem, hvis man er til design i den dur.

Når det kommer til Flos lamper, så er der ikke så mange nuancer i deres lamper. Mange af dem er i hvert fald kun i grå nuancer, men man kan da også være heldig at finde nogle sjove og anderledes lamper. De laver i hvert fald nogle kreative lamper engang imellem, som virkelig er sjove at observere og kigge på. De formår i hvert fald til tider at få lavet noget, som aldrig er set før på lampemarkedet. Det kan du være ganske sikker på, og det vil du også opdage, hvis du selv begynder at gå på jagt efter Flos lamper.

Flos er et kæmpe stort internationalt firma, og er ikke kun et dansk firma, som vi eksempelvis kender det fra Holmegaards lamper, Poul Henningsen lamper eller Arne Jacobsen lamper. Dog er det nogle lamper, som vi rangerer meget højt herhjemme i Danmark, og som også er ganske populære uden for landets grænser. Men hvis du rejser uden for Danmark, så vil du helt sikkert støde på nogle Flos lamper et eller andet sted i verden, da de er så eksponeret, at du ikke drømmer om, hvilket land de ikke skulle være udbredt i som kreative og designrigtige lamper.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
FLOS Lamper, 10.0 out of 10 based on 1 rating