Enigma lamper

Enigma lamper

Hvis du er på jagt efter et par stilfulde lamper til dit hjem, så kan jeg godt forstå, at du har klikket dig ind på siden om Enigma lamper. For de her lamper er altså i en klasse for sig selv. Det tør jeg godt love. Hvis du har set Enigma lamper før, så vil du i hvert fald vide, at de ikke ligner enhver anden lampe. De er noget for sig, og jeg elsker jo lamper, der tør skille sig ud, og være noget for sig selv. Det er noget, som jeg personligt sætter høj pris på.

Dog har jeg endnu ikke selv fået anskaffet mig en Enigma lampe, men det er helt klart noget, der ligger utrolig højt på min ønskeliste, når det kommer til lamper. Om de lige vil passe ind i mit hjem, det skal jeg ikke kunne sige. Min bedre halvdel mener det nok ikke, og det tror jeg egentlig, at hun har ret i. Men det skulle mest af alt også bare være for at have den, og ikke fordi den skulle pryde det hele, eller skabe sig al opmærksomheden, når folk trådte ind i rummet. Selvom den nok ikke kunne lade vær med at gøre det alligevel.

Enigma lamper er virkelig i en klasse for sig selv, og jeg vil virkelig onde dig at få en Enigma lampe, da de er utrolig pæne og stilrene. De udskiller sig ved at være en lampe kun bestående af ringe i forskellige størrelser, som faktisk udgør hele lampen. Den består kun af ringe fra top til tå. Og hvis man ikke lægger mærke til det, så ser man heller ikke snorene imellem, som holder ringene på plads. Altså ligner det bare en lampe, der svæver. Det er et fantastisk stykke håndværk, som du helt sikkert også vil elske, ligesom jeg gør det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Enigma lamper, 10.0 out of 10 based on 1 rating